Sesongstart

Nå er det ikke lenge til det blir full fart på alle våre slaktelinjer, vi har forberedt oss godt for å kunne ta unna i en hektisk høstperiode.

Vi har gleden av å meddele at Vegar Vollan starter i dyrebil for oss igjen til uka og det gleder vi oss til. Han vil få startpunkt på Stjørdal som før og gleder seg å komme tilbake til kjente gårder!
Ettersom Jon Løkken ikke er tilbake i jobb har vi engasjert Thina Skogstad Fossen som kontormedarbeider i høst og henne vil dere få møte på sentralbordet vårt.

På Oppdal er Trond Hegdal driftsansvarlig denne sesongen og vi starter vår drift der i uke 36 med den første slakting av lam onsdag og torsdag. Vi skal skjære alt vi slakter så aktiviteten i anlegget kommer til å bli høy. Pensjonist Hans Grøseth kommer tilbake igjen i sesongen for å bidra med sin driftskompetanse og det setter vi stor pris på. Med Kåre Vognild som linjeleder på slakting og skjæring har vi ett godt lederteam på plass.

Her på våre nettsider finner dere alle gjeldende priser og betingelser og vi tar imot innmeldinger via webinnmelding her på nettsidene våre eller på vårt sentralbordnummer 970 60 970.

Rune Dullum, daglig leder
Telefon 41 69 58 36

Slakthuset