11.11.2020 Sauemerkekampanje

Bestill sauemerker tidlig, få maks rabatt!

 

Slakthuset Eidsmo Dullum og OS ID har en samarbeidsavtale som gir produsentene fordeler, blant annet i form av rabatt på øremerker. I tillegg støtter slakteriet kjøp av det elektroniske øremerket Combi E23. Slik får du en svært god pris på norskproduserte øremerker av høy kvalitet.

Du får mer rabatt jo tidligere du bestiller:

  • 25 % rabatt ved bestilling senest 22. november 2020
  • 20 % rabatt ved bestilling senest 20. januar 2021
  • 13 % rabatt ved bestilling senest 1. mars 2021

Lett å bestille på nett

Bestill øremerker innen frist på www.osid.no. Det er lett å bruke OS IDs nettbutikk; denne filmen viser deg hvordan. Trenger du hjelp til bestilling, kontakter du OS IDs kundesenter på tlf. 62 49 77 00.

Støtte fra Slakthuset Eidsmo Dullum + rabatt fra OS ID = svært god pris på øremerker

Slakthuset krever at sau og lam som leveres til slakt merkes elektronisk. For alle sauer og lam som leveres til slakt med elektronisk øremerke, gir vi støtte på kr 12,- per dyr. Støtta avregnes på slakteoppgjøret. Med maks rabatt fra OS ID vil prisen for det elektroniske øremerket dermed bli kun kr 0,04.

Kampanje på SMS og epost

Stadig flere bestiller øremerkene sine på nett, og få har benyttet seg av bestillingsskjemaet som har blitt sendt ut i posten. Derfor sendes tilbudet i høst ut på SMS og epost, og du bestiller øremerker på nett. Slik sparer vi også miljøet for bruk av papir og transport.

Du trenger ikke å ha mottatt tilbudet for å benytte deg av rabatten; kampanjen gjelder for alle Eidsmo Dullum-produsenter fra 1. november.

Bestill før frist – kanskje vinner du en håndholdt leser!

Bestiller du øremerker før frist, er du med i trekningen om en gratis HHR 3000 Pro håndholdt leser til en verdi av kr 4950,-

Bestill Combi Signal-merker samtidig

Nå bestiller du selv Combi Signal-merker på www.osid.no. (Tidligere har slakteriet administrert bestilling og utsending.) Det er derfor smart å bestille Signal-merker til neste slaktesesong når du bestiller de vanlige øremerkene dine, så unngår du ekstra portokostnad. Signal-merkene kan du bruke senere år, om du skulle kjøpe litt for mange.

Slakthuset